Video : Tipsbladet
Champions League

Kaos i Napoli: Spilleroprør mod præsident - Ancelotti vil flygte til Argentina

Det går absolut ikke godt i Napoli for tiden, hvor spillerne er rasende på klubpræsidenten, mens Carlo Ancelotti udeblev fra pressemødet efter skuffelsen mod Salzburg.

Tingene spiller ikke for Napoli i øjeblikket, og meget tyder på, at cheftræner Carlo Ancelotti kan være fortid i klubben allerede til januar.

Den legendariske træner undlod således at møde op til pressemødet efter tirsdagens skuffende Champions League-kamp mod Salzburg, hvor østrigerne fik hentet et enkelt point på udebane. Det reporterer den italienske avis Gazzetta dello Sport.

Gør oprør mod præsident
Skuffelsen mod østrigerne kommer i kølvandet på en tumultarisk periode i den syditalienske klub, hvor det i de seneste tre ligakampe blot er blevet til to point. Og efter weekendens 2-1-nederlag til Roma valgte Napoli-præsident Aurelio Di Laurentiis så at tvinge spillertruppen i en såkaldt 'ritiro' - en træningslejr, hvor spillerne flytter ind på træningscentret.

Det forlyder dog, at Napoli-spillerne - anført af stjernen Lorenzo Insigne - har valgt at protestere mod den tvungne træningslejr. Dribleren informerede således Aurelio Di Laurentiis søn - som også er Napolis vicepræsident - om, at spillerne ikke havde tænkt sig at adlyde ordrerne om at blive i træningslejren efter opgøret mod Salzburg. Det skriver Football Italia.

- Vi tager hjem til vores boliger. Det kan du fortælle din far, lød beskeden ifølge La Repubblica fra Insigne til Edoardo Di Laurentiis.

Overvejer Argentina
Aurelio Di Laurentiis bekræftede efterfølgende, at han ikke er tilfreds med Carlo Ancelottis beslutning om at droppe pressemødet efter kampen, hvilket da også kan føre til en sanktion fra UEFA. 

Og ifølge det argentinske medie Fox Sports er der en chance for, at Ancelotti er så træt af situationen i Napoli, at han vælger at tage til argentinske Boca Juniors, som i øjeblikket leder efter en ny cheftræner.