Video : Tipsbladet
Champions League

PSG-træner svarer Zidane: Man vil have det, man ikke kan få

Zinedine Zidane er ikke den eneste, der elsker Kylian Mbappe. Det gør Paris Saint-Germain også.

To europæiske giganter mødes i Champions League tirsdag aften, når Real Madrid tager imod Paris Saint-Germain.

Forud for opgøret har Zinedine Zidane sat en charmeoffensiv ind mod franskmændenes stjerneangriber Kylian Mbappe, der har været rygtet til Real Madrid i lang tid. Zidane er ifølge eget udsagn forelsket i franskmanden. 

Læs også:Zidane får næppe revanche over Paris Saint Germain

Og flirten svarer Paris Saint-Germains cheftræner, Thomas Tuchel, nu på.

- Jeg ved ikke, hvor forelsket Zidane er i Mbappe, men jeg kan sige, at vi også elsker ham. Det vigtigste er, at Kylian er vores spiller. Vi er meget glade for, at han er her. Nogle gange er det sådan, at man virkelig gerne vil have det, man ikke kan få. Desværre for Zinedine er det vores spiller. Jeg tror også, han har en masse spillere, som han også kan lide i sit eget hold, siger Tuchel ifølge Le Figaro.

Læs også:Real Madrid jagter vigtige point i Champions League

Thomas Tuchel ville heller ikke tænke på, om Mbappe i fremtiden.

- Det er virkelig det forkerte spørgsmål at stille mig, fordi jeg er træner for PSG. Det er vores spiller, og vi prøver at skabe et hold med ham. Jeg vil ikke tænke på, at Kylian forlader os i fremtiden.

Kylian Mbappe har i denne sæson spillet 12 kampe med ni mål til følge. Da Paris Saint-Germain og Real Madrid mødtes i Champions League i september, var han dog ikke med. Han sad ude med en skade.