Real Madrid formøblede føring mod PSG

Real Madrid så ud til at vinde komfortabelt over PSG, men to minutter uden fokus kostede en sejr for spanierne, der måtte nøjes med 2-2.

Real Madrid blev tidligere på dagen sikret videre deltagelse i Champions League, men en sejr kunne holde dem inde i kampen om førstepladsen med PSG.

PSG fik lagt et godt tryk på i starten, hvor Mauro Icardi kom frem til et indlæg, men han fik ikke drejet afslutningen ind mod målet.

I den anden ende bed Real Madrid også lidt fra sig, blandt andet med et Toni Kroos-langskud, som gik en del over målet. Det skud satte gang i Real Madrid.

Eden Hazard startede et nyt angreb ved at drible flere spillere og dommeren, og bolden endte over flere afleveringer i feltet, hvor Isco ramte stolpen. Bolden faldt ud til Karim Benzema, der sikkert plantede bolden i nettet til 1-0.

Real Madrid kom i total kontrol over kampen, og de holdt på flere langskud Keylor Navas beskæftiget.

Fem minutter før halvleg blev Mauro Icardi sendt i dybden, og da han blev nedlagt af Thibaut Courtois i feltet, var der straffe, mens målmanden blev udvist. Straffesparket blev dog annulleret på grund af et frispark til Marcelo i optakten.

Real Madrid var lige ved at få en fantastisk start på anden halvleg, da Karim Benzema afsluttede fra det lille felt, men Navas reddede bolden igen. Hjemmeholdet pressede på og kom flere gange tæt på at score.

Afgørelsen så ud til at komme med godt og vel ti minutter tilbage, da Karim Benzema headede bolden i mål til 2-0.

Spændingen kom alligevel tilbage minuttet efter, hvor Kylian Mbappé efter dårligt forsvarsspil fik en fod på bolden, så den gik i mål til 2-1.

Der skulle blot gå bare et minuts penge mere, inden Pablo Sarabia kanonerede bolden ind i krydset til 2-2.

I overtiden bankede Gareth Bale et frispark på stolpen, men tættere kom de to hold ikke på at score, og kampen endte derfor uafgjort 2-2.

Med det uafgjorte resultat ligger det fast, at PSG ender som nummer et, mens Real Madrid slutter som nummer to. Spanierne møder Club Brugge i sidste kamp, mens franskmændene skal op mod Galatasaray.