Foto: Getty Images
Champions League

Ronaldos gamle klub vil opkalde stadionet efter ham

Sportings hjemmebane i Lissabon med plads til 50.000 tilskuere kan i fremtiden komme til at hedde enten CR7 Arena eller Cristiano Ronaldo Arena.

Der er ingen tvivl om, at Cristiano Ronaldo i al almindelighed er en stor stjerne i hele Europa, og i hjemlandet, Portugal, er de i særdeleshed vilde med ham. Det er de også i hans tidligere klub Sporting CP.

Det var her, han kom fra, da Sir Alex Ferguson hev ham til Manchester United, og de har bestemt ikke glemt ham i den portugisiske hovedstadsklub. Derfor overvejer de nu at opkalde klubbens stadion efter Ronaldo.

Læs også:Brexit-problemer: Ronaldo og Messi kan få britisk indrejseforbud

Det fortæller klubbens præsident Federico Varandas i et interview med den italienske og Torino-baserede sportsavis Tuttosport.

- Det er en idé, som vi ikke udelukker - og det er en, som vi er meget stolt af. Cristiano er - og vil altid være - en af de helt store symboler for klubbens historie, siger han og fortsætter:

Læs også:Ronaldo: Lækker følelse at være nummer ét igen

- Vi er glade for at være sat i sammenhæng med Cristiano Ronaldo, og at en af de bedste spilere i verden går hånd i hånd med Sporting, lyder det fra Federico Varandas.

Navnet på stadionet er i øjeblikket Estadio José Alvalade, men det kan altså komme til at hedde enten Cristiano Ronaldo Arena eller CR7 Arena, forlyder det. Det er endvidere et stadion med plads til 50.000 tilskuere.

Juventus-stjernen selv har netop rundet 700 mål i sin karriere.

Læs også:Efter syv kampe: Serie A-klub ophæver med træneren

Læs også:Allegri giver United deadline til at komme af med Solskjær

Læs også:Higuain afgjorde topbraget mellem Inter og Juve: Vi viste stor karakter