Ronaldo: Lækker følelse at være nummer ét igen

Juventus har været lige efter Inter stort set hele sæsonen, men nu er de foran, og det nyder klubbens portugisiske stjernespiller, Cristiano Ronaldo.

Juventus har vundet de sidste otte sæsoners udgaver af Serie A, hvor de har været på førstepladsen i langt størstedelen af tiden. I denne sæson har det været anderledes, da man længe har været lige bag Inter i kampen om førstepladsen.

Men efter Juventus' sejr over netop Inter søndag aften har Torino-klubben overhalet ærkerivalerne, og det er noget, som Cristiano Ronaldo kan lide. Det slår han fast i et opslag på det sociale medie Instagram.

- Meget stærk indsats fra holdet i dag, skriver han og fortsætter:

- Det er en lækker følelse at være på førstepladsen i rækken igen, lyder det fra den portugisiske verdensstjerne, som kan se tilbage på en kamp, hvor han selv fik annulleret et mål for offside undervejs i første halvleg.

Juventus kom foran med 1-0 efter få minutter i kampen, hvorefter Lautaro Martinez fik udlignet på et straffespark inden pausen. Længe lignede det et opgør, der skulle ende 1-1, men med ti minutter tilbage scorede Gonzalo Higuain sejrsmålet.

Nu er situationen sådan, at Juventus er på førstepladsen med ét point ned til Inter, og næste opgave for Ronaldo og Co. er mod Bologna efter landskampspausen.