Welbeck-hattrick i Arsenals storsejr

Danny Welbeck var flyvende og scorede hattrick, da Arsenal slog Galatasaray med 4-1 onsdag aften.

Tilbage i år 2000 tørnede Arsenal og Galatasaray sammen i Parken i København i finalen i UEFA Cuppen, som Europa League hed dengang, og det blev en omgang, der først og fremmest vil blive husket for al den ballade, de to holds fans lavede i de københavnske gader.

Onsdag aften mødtes de så igen i London, og denne gang gik det noget mere roligt for sig end for 14 år siden i Danmark. Resultatet på banen var også noget anderledes.

Mens man skulle helt hen i straffesparkskonkurrence, før der kom gang i målscoringen i Parken, skulle man ikke vente længe på Emirates denne onsdag. Arsenal vandt således en stensikker sejr på 4-1, og Danny Welbeck lavede hattrick.

Den tidligere Manchester United-spiller var på pletten første gang efter 22 minutter, og otte minutter senere gjorde Welbeck det også til 2-0. 3-0 blev det ved Alexis Sanchez efter 41 minutter, og det var også første halvlegs sidste scoring.

Syv minutter inde i anden halvleg fuldbyrdede Danny Welbeck sit hattrick og gjorde det til 4-0. Dermed var kampen afgjort, og så var det af mindre betydning, at målmand Wojciech Szczesny fik direkte rødt kort efter en time, og Buruk Yilmaz gjorde det til 1-4 på det efterfølgende straffespark.

Med sejren tog Arsenal en fornem revanche efter 0-2-nederlaget til Dortmund i premieren. Og netop Dortmund føjede yderligere en sejr til kontoen onsdag aften, hvor holdet slog Anderlecht 2-0 på udebane. Ciro Immobile og Adrian Ramos scorede målene - sidstnævnte var på pletten to gange.

I gruppe C, som også tæller Zenit Skt. Petersborg og Monaco, slog FC Københavns banemænd fra Bayer Leverkusen Benfica med 3-1.