Landshold

Farlige Frank: Nominering lyder voldsomt

Tipsbladet kårer årtiets bedste danske spiller. Blandt de prominente navne er FC Midtjyllands Frank Kristensen, der er meget overrasket.

2009 går på hæld, og et årti rinder ud. Derfor har Tipsbladet sat sig for at finde og fejre årtiets danske spiller. En dommerkomité med blandt andre Preben Elkær er sat til at gennemføre opgaven, og resultatet vil fremgå af bladets nytårsudgave, der er på gaden onsdag 30. december.

Det er meningen, at komitéen skal pege på en spillerprofil, der gennem det forløbne årti har sat et afgørende præg på dansk fodbold. Meritter på internationale klubhold og landsholdet vægtes selvfølgeligt relativt tungt, men Tipsbladet har også nomineret spillere, som over det pænt lange stræk har markeret sig som markante typer på den hjemlige scene.

Blandt store navne som Thomas Gravesen, Christian Poulsen og Martin Jørgensen finder vi FC Midtjyllands Frank Kristensen. "Hedens Raul" har gennem hele årtiet bombet løs for fusionsklubben fra det midtjyske, men nomineringen kommer bag på den Farlige Frank.

- Det lyder voldsomt, siger han med et grin, og fortsætter:

- Det er jeg noget overrasket over, måske er det fordi, jeg er den eneste, som har været med hele årtiet. Det er jeg vildt stolt over, for jeg bliver nævnt sammen med utrolig dygtige spillere, som har opnået en del mere, end jeg har, siger Frank Kristensen til tipsbladet.dk.

Stoltheden over nomineringen er så stor, at den ellers så giftige angriber - med 124 mål i 303 kampe - ikke vil være ved det.

- Om det er fortjent, ved jeg ikke, og det er heldigvis ikke mig, der skal udvælge en vinder, for det er nogle voldsomme herre at være sat i bås, siger Frank Kristensen.

Han må ligesom resten af Danmark vente et par uger, inden spændingen udløses. Købt Tipsbladet 30. december og se, om Farlige Frank driller de store.