Landshold

Grønt lys fra DBU til Vestsjælland

FC Vestsjælland får dispensation til at benytte den 21-årige midtbanespiller Philip Rasmussen

DBU har behandlet dispensationsansøgningen fra FC Vestsjælland og giver grønt lys til at Philip Rasmussen kan tørne ud for 1. divisionsklubben i foråret.

FC Vestsjælland har skrevet kontrakt med den tidligere FC Nordsjælland-midtbane for to og et halvt år, og nu er spilletilladelsen på plads. Årsagen til dispensationsansøgningen er, at Philip Rasmussen i den igangværende sæson har spillet kampe for både FC Nordsjælland og Viborg. Reglerne siger ellers, at man kun må optræde for to klubber i samme sæson.

Philip Rasmussen nåede en enkelt optræden for FCN i Superligaen, inden aftalen med nordsjællænderne blev ophævet og han skiftede på en korttidskontrakt til Viborg. Den udløb ved årsskiftet, og da den 21-årige midtbanespiller var arbejdsløs, da transfervinduet lukkede den 1. februar, har det været muligt at søge dispensation.

Philip Rasmussen har trænet med i FC Vestsjælland siden midten af januar og spillet flere træningskampe for klubben, hvor han nu officielt kan tiltræde. Han er noteret for 22 superligakampe for FC Nordsjælland, der hentede ham i Lyngby. Han har spillet en officiel og en uofficiel U/21-landskamp.