Landshold

Jørgensen: Jeg er hævntørstig

Jesper Jørgensen blev endnu engang overset til Ligalandsholdet, og det har vækket tørsten hos Esbjerg-motoren.

Da Morten Olsen 1. december udtog sin ligalandsholdstrup, var det noget overraskende uden Esbjerg-spilleren Jesper Jørgensen. I dag har landstræneren så udskiftet de to FCK'ere William Kvist og Jesper Grønkjær, da løverne i går avancerede i Europa League. Erstatningerne blev Rasmus Würtz og Johnny Thomsen - og ikke Jesper Jørgensen.

- Jeg så da godt på nettet, at FCK vandt, men så fik jeg en sms i dag, at to andre er blevet udtaget. Jeg havde da håbet på at være med. Jeg er hævntørstig og vil bare gøre det endnu bedre i fremtiden, siger Jesper Jørgensen til Tipsbladet.dk i telefon fra Egypten, hvor han i øjeblikket ferierer.

Esbjerg-træner Ove Pedersen undrede sig meget, da Morten Olsen udelod Jørgensen 1. december. I sin blog på Esbjergs hjemmeside skrev Ove Pedersen således, at "dansk fodbold har positive problemer, når Jesper Jørgensen ikke er på ligalandsholdet." EfB-chefen tilføjede desuden om Jørgensen: "Han har løftet sit eget spil og har det seneste halve år spillet sit bedste overhovedet i karrieren."

- Jeg tror, det er bedst, at jeg siger ingen kommentarer. Og jeg vil heller ikke udtale mig om andre spillere, siger Jesper Jørgensen til Tipsbladet.dk om Ove Pedersens holdning.

Jesper Jørgensen var med på Ligalandsholdet så sent som januar, hvor den årlige tur også gik til Thailand.