Ny sejr til Vejle - Viborg vandt bundkamp

Vejle vandt sæsonens anden sejr, da Randers på udebane blev besejret 1-0. Viborg vandt bundkampen i Silkeborg.

Ulrik Balling scorede for femte kamp i træk, da han bragte Vejle på sejrskurs allerede i det tredje minut.

Østjyderne kæmpede resten af kampen flot for at holde føringen, og måtte i slutningen af kampen undvære træner Kim Poulsen, der blev bortvist. Efter to point i sæsonens første 12 kampe har Vejle nu hentet seks point i de to sidste kampe.

I Silkeborg trak Viborg det længste strå. Hjemmeholdet førte ellers 1-0 på et mål af Michael Hansen efter 12 minutter. Et kvarter senere havde Viborg dog bragt sig foran efter Lasse Kryger og Christian Flindt-Bjerg fandt vej til netmaskerne.

Det betyder, at Silkeborg og Vejle nu begge har otte point i bunden, mens Viborg fik lidt luft over nedrykningsstregen med fem point ned til de to hold.

Horsens har i lighed med Viborg også 13 point efter Horsens fik 1-1 hjemme mod Esbjerg. EfB's Michaël Murcy åbnede scoringen og Gilberto Macena stod for udligningen 12 minutter før tid.

I Farum var der målfest. FC Midtjylland vandt hele 4-1 over FC Nordsjælland efter en føring på 3-0 efter en times spil. Frank Kristensen stod for målet til 2-0 og kom dermed igen på måltavlen.