Tyskland skuffede på ny
EM

Et overraskende nederlag til Polen blev fulgt op af en ny skuffelse for Tyskland, da man i overtiden mistede sejren mod Irland.

Det overraskede de fleste, da de tyske verdensmestre forleden tabte med 2-0 til Polen i EM-kvalifikationen. For at undgå uventet pres skulle man derfor rejse sig tirsdag aften, da Irland gæstede Gelsenkirchen. Den mission gik dog ikke helt efter planen, hvor Irland overraskende hentede 1-1.

Tyskland startede opgøret med et massivt pres, og allerede efter få minutters spil testede Erik Durm overliggeren, der dog tog fra. Hjemmeholdet styrede begivenhederne i en halvleg, der dog bød på overraskende få chancer og 0-0 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte den tyske uskarphed, og holdet måtte frem til tyve minutter før tid, før man omsider kunne juble. Toni Kroos tog chancen fra distancen, og scorede flot via den ene stolpe.

Som Danmark samme aften måtte erfare blev overtiden dog hård for værterne. Her dukkede John O´Shea nemlig op og sikrede et overraskende pointtab til Tyskland, der nu blot har fire points efter tre kampe, mens Irland har syv.