• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Sylvester Guldberg Røn

Chelseas Kanté: Europa League-trofæ vil redde sæsonen

N'Golo Kanté håber, at Chelsea kan hive Europa League-trofæet hjem i denne sæson, da det ifølge franskmanden vil redde London-klubbens sæson.

Af Sylvester Guldberg Røn

Chelsea spillede sig torsdag aften videre til semfinalerne i Europa League, da de med en 4-3 sejr hjemme over overraskelsen fra Slavia Prag bookede billetten videre i turneringen. 

Det er London-klubbens sidste chance for et trofæ i denne sæson, da man i ligaen ikke kæmper med om mestersskabet men om den Champions League-givende fjerdeplads. Derfor vil Chelsea-slideren N'Golo Kanté rigtig gerne have fingrene i det europæiske trofæ. 

- Vi kan redde sæsonen og gøre den til en smuk en af slagsen, hvis vi vinder Europa League. Det er den eneste titel tilbage for os, så det ville være så rart at vinde den. Vi spillede en god kamp mod Slavia Prag, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for komme i finalen, men vi er ikke favoritter, siger N'Golo Kanté ifølge GOAL. 

Chelsea møder Eintracht Frankfurt i semfinalen, mens den anden semifinale står mellem Arsenal og Valencia. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.