Video : Tipsbladet
Europa League

Karakterer: Fightende Zeca viste atter vejen for FCK

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret i Europa League mellem Dynamo Kiev og FC København.

FC København fik torsdag et point med fra Dynamo Kiev efter at være kommet tidligt foran på en scoring af Pieros Sotiriou.

Tipsbladet.dk zoomer her ind på FC København-spillernes præstationer:

Karl-Johan Johnsson - 3 bolde

Målmanden leverede en stabil indsats, men havde generelt ikke meget at lave. Karl-Johan Johnsson blev ikke tvunget ud i de store redninger, og han kunne ikke stille noget op, da Artem Shabanov pandede bolden i nettet til 1-1.

Karlo Bartolec - 4 bolde

En rigtig fin indsats af den kroatiske back. Han var påpasselig over for Carlos De Pena og formåede at afværge en række optræk til Dynamo Kiev-muligheder. Bartolec kunne bestemt være sin indsats bekendt, men mistede også pusten sammen med resten af FCK-mandskabet i anden halvleg.

Victor Nelsson - 3 bolde

Unge Nelsson har ikke den store erfaring fra internationale kampe, men han udviser ofte det modsatte trods sin unge alder, og forsvarsspilleren gjorde tingene simple. Af og til havde han dog sine problemer med ukrainernes offensiv.

Sotirios Papagiannopoulos - 3 bolde

Sotirios Papagionnopoulos har på mange måder steppet op for FCK i denne sæson, og svenskeren leverede endnu en stabil indsats torsdag. Han har en del mangler, når det kommer til spillet med fødderne, men han bidrog desuden til en stærk, dansk defensiv gennem det meste at kampen.

Bryan Oviedo - 4 bolde

Læs også:Danske klubber og politi: Nu går vi til stålet mod hooligans

Specielt inden pausen havde Bryan Oviedo adskillige flotte aktioner, hvor han gjorde livet svært for Dynamo Kievs store håb, 21-årige Viktor Tsygankov. Costaricaneren har været svingende, og Pierre Bengtsson har været klubbens bedste venstreback, men Oviedo presser sig måske på efter aftens præstation?

Rasmus Falk - 2 bolde

Rasmus Falk fik en pause i weekenden, hvor han sad ude af opgøret mod Esbjerg med karantæne, men midtbanespilleren så træt ud i flere situationer og havde en række dumme boldtab. Det var bestemt ikke elendigt, selvom man har set bedre fra Rasmus Falk. Udskiftet efter 87 minutter.

Carlos Zeca - 4 bolde

FCK-kaptajnen viste igen, hvor vigtig han er for holdet. Carlos Zeca er Ståle Solbakkens forlængede arm på banen og en sand leder på FCK-mandskabet. Han erobrer den ene bold efter den anden og leverer en ekstrem arbejdsindsats, der igen gjorde ham til en af de bedste spillere for FCK.

Jens Stage - 3 bolde

Den tidligere AGF-spiller har gjort et fornemt indtog på den europæiske scene, hvor han har vist, at han sagtens kan være med. Man ved, at Stage altid leverer et voldsomt arbejdsraseri - ligegyldigt om han spiller centralt eller på højrekanten, som det var tilfældet i store dele af kampen mod Dynamo Kiev. Stod desuden for assisten til FCK-scoringen.

Viktor Fischer - 3 bolde

Det var sådan set en ganske udmærket præstation af Viktor Fischer. Det er tydeligt at se, at det ikke fungerer, som det skal for Fischer, men kantspilleren havde nogle gode udfordringer, omend han også mistede bolden nogle gange. Udskiftet efter 75 minutter.

Pieros Sotiriou - 3 bold

Fik en fantastisk start på kampen, da han hamrede et oplæg fra Jens Stage i kassen efter bare to minutter. Det var et tørt hug af cyprioten, der desuden leverede en god arbejdsindsats og var med til at kæmpe det ene point hjem.

Læs også:Startopstillinger: FCK skifter fem - Bendtner tilbage på bænken

Michael Santos - 3 bolde

Dynamo Kiev var væsentligt mere på bolden end FCK, men Michael Santos var ofte involveret, når FCK viste noget rent offensivt. Det var svære betingelser for den uruguyanske angriber, men han kan bestemt være sin indsats bekendt. Udskiftet efter 89 minutter.

Indskiftere:

Nicolaj Thomsen - 3 bolde

Fik 15 minutter på banen og nåede ikke at gøre det store væsen af sig.

Guillermo Varela  - UB

Indskiftet efter 87 minutter.

Nicklas Bendtner - UB

Indskiftet efter 89 minutter.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladets skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation.
0 bolde: Uacceptabelt.

Læs også:FCK-fans angrebet i Kiev: Busser har fået smadret ruder med sten

Læs også:LIVE: FCK kæmper for at holde 1-1

Læs også:Falk om tiden i FCK: Kun én modstander, hvor vi ikke kunne være med