Video : Tipsbladet
Europa League

Medie: FCK kan ende i Europa League-slutspil

FC København kan ende i et hæsblæsende slutspil i Europa League, hvis holdet går videre til kvartfinalen.

Europa League og Champions League er som de fleste andre turneringer sat på pause, mens verden venter på, at situationen omkring coronavirus kommer under kontrol, og når det sker på et tidspunkt, er der mange fodboldkampe, der skal spilles på rekordtid. I Europa League og Champions League kan der blive indført et hæsblæsende slutspil over seks dage, skriver BBC

Ifølge mediet er én af de modeller, der skal diskuteres på dagens møde mellem UEFA's 55 medlemslande, et slutspil i Champions League og Europa League i henholdsvis Istanbul og Gdansk, der er de to finalebyer. 

Læs også:Målkonger: Urørlig på Superligaens bomber-trone

Her vil man droppe det klassiske format, hvor holdene møder hinanden ude og hjemme - i stedet afgøres kvartfinaler, semifinaler og naturligvis finalen over én kamp.

Det er interessant for FC København, der blot er et skridt fra at skulle deltage i slutspillet, hvis det altså indføres. Løverne mangler fortsat at møde Istanbul Basaksehir på hjemmabane - det første opgør i den tyrkiske hovedstad endte med en 1-0-sejr til hjemmeholdet.

Læs også:Erik Sviatchenko: Kritisabelt, at man ikke har koordineret fælles stop

Det er stadig uvist, hvornår turneringerne kan genoptages. 

Læs også:FCK-spillerne skal træne i små hold - på afstand af hinanden

Læs også:FCM-anfører: Ville være mærkeligt at vinde et dansk mesterskab på den her måde

Læs også:FCK-profil nægter at give op: Det vil være kujon-agtigt