Generelle

Advokat forsvarer Merriman

San Diego Chargers outside linebacker Shawne Merriman dumpede en dopingtest, hvor han blev testet positiv for nandrolon, men hans advokat forsvarer ham med, at stoffet kom utilsigtet fra kosttilskud.

Shawne Merriman blev kåret som defensive Rookie of The Year i 2005, men siden lader det til, at han har fejret den triumf lidt for meget.

Tidligere på sæsonen blev Merriman testet positiv for det forbudte stof nandrolon og blev tildelt en fire kampens suspendering af NFL, men den karantæne blv straks appelleret af Merriman og hans advokat, som slet ikke mener, at Merrimasn har gjort noget forkert.

- Han gik altså ikke ind i baggyde og stak en nål i sin arm som en narkoman. Stoffet må være kommet i hans blod via et kosttilskud, sagde Merrimans advokat ved en pressekonference i San Diego.

Forklaringen om kosttilskud som årsag til forbudte stoffer er hørt før i andre sammenhænge og andre sportsgrene, men Merriman føler sig sikker i sin sag og fortsætter med at spille kampe for Chargers, indtil sagen er afgjort.

- Jeg har ingen grund til at gøre noget galt, specielt nu hvor jeg allerede er i spotlyset og prøver at gøre tingene på den rigtige måde og være et forbillede, sagde Merriman selv ved pressekonferenccen.

Den store forsvarsspiller går under navnet "Lights Out" på grund af de voldsomme hits, han tildeler modstanderne under en kamp, men måske bliver Shawne Merriman selv den næste, der bliver sendt til tælling.