Video : Tipsbladet
Generelle

Afsløret: Klopps hustru satte en stopper for United-jobbet

Manchester United forsøgte i 2014 at hente Jürgen Klopp ind som cheftræner, men tyskerens hustru skød angiveligt idéen ned.

Liverpool har under Jürgen Klopp udviklet sig til at være verdens måske bedste hold, og i den samme periode har rivalerne fra Manchester United lignet en synkende skude. 

Det store spørgsmål er så, hvordan situationen ville have set ud i dag, hvis tyskeren var blevet ansat som cheftræner på Old Trafford i stedet for på Anfield.

Kunne have fået United-job
Klopp havde haft stor succes som Dortmund-træner, og tyskeren blev i 2014 rygtet til Manchester United, da David Moyes fik sparket. Og nu afslører Liverpool-legenden Phil Thompson, at Klopp rent faktisk havde chancen for at blive Manchester United-cheftræner.

- Jeg interviewede Klopp for Sky Sports, og jeg spurgte, om Liverpool og ham var skabt for hinanden. Han kiggede på mig, og spurgte hvad jeg mente. Derefter fortalte Klopp mig, at han kunne have taget over i Manchester United, men at hans hustru havde sagt, at det ikke føltes rigtigt. Da Liverpool så kom på banen, der sagde hans hustru så, at det føltes rigtigt. Der er noget underligt noget på spil her. Det er som om, at han er som skabt til Liverpool, lyder det ifølge det norske TV2 fra Klopp.

Phil Thompson spillede i Liverpool fra 1971 til 1984.