Generelle

Agger og co. skal være arbejderklasse

Liverpool-manager Rafael Benitez efterlyser mere hårdt arbejde fra Daniel Agger og de andre i truppen. Ligesom borgerne i Liverpool gør det.

Rafael Benitez er måske nok spansk og født og opvokset i Madrid, og han har sin daglige gang ude på Liverpools luksøriøse træningsanlæg Melwood udenfor byen. Men det betyder ikke, at han er blind overfor, hvad der foregår inde i byen Liverpool.

- Folk i Liverpool er arbejdere. Det her er ikke en rig by, hvor alle lever et komfortabelt liv. De arbejder hårdt for at klare sig, og det er det, vi kan lide, at spillerne gør her i Liverpool. Det er den holdning, vi alle må have, siger Rafael benitez til Liverpools hjemmeside.

Manageren var langt fra tilfreds med indsatsen i søndagens nederlag til Manchester United, hvor han i øvrigt lod Daniel Agger være helt uden for truppen.

- Vi ved, at alle prøver at arbejde for det ved at løbe i hver eneste kamp, men vi må stadig blive bedre. Vores nye spillere skal vide, at vi tror på dem, så tror jeg også nok snart, at vi ser en forbedring, siger Benitez.