Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: Pogba vil imitere Hazards plan

Til næste sommer har Paul Pogba blot et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Manchester United. Og dermed vil englænderne med al sandsynlighed være nødt til at sælge franskmanden, der ikke ønsker at forlænge.

Paul Pogba meldte i begyndelsen af sommeren ud, at han ønskede at forlade Manchester United.

Real Madrid blev nævnt som den mest realistiske nye arbejdsgiver for franskmanden - men United har hverken været til at hugge eller stikke i. Pogba har således ikke fået sit skifte, og meget tyder på, at franskmanden må blive på Old Trafford noget tid endnu.

Krævede halvanden milliard
Ifølge den spanske avis Marca har Pogba og hans agent, Mino Raiola, dog langt fra opgivet drømmen om en transfer til Spanien.

Real Madrid-boss Zinedine Zidane er en stor beundrer af Pogba, men skiftet har vist sig umuligt denne sommer, fordi United har valgt at forlange halvanden milliard kroner for franskmanden.

Der er dog stadig en vej til Madrid for Pogba - den kræver bare lidt tålmodighed. Mino Raiola har således slået fast overfor United-ledelsen, at midtbanespilleren ikke kommer til at forlænge sin kontrakt, der udløber i sommeren 2021. 

Følger Hazards strategi
Paul Pogbas plan er således at gøre, som Eden Hazard gjorde. Belgieren var opsat på et skifte til Real Madrid sidste sommer, men Chelsea modsatte sig. Hazard væbnede sig herefter med tålmodighed, og tog en sæson mere på Stamford Bridge. Belgierens kontrakt med London-klubben udløb i sommeren 2020, så englænderne var mere eller mindre tvungede til at sælge denne sommer, medmindre man ville lide et stort økonomisk tab. 

Hazards plan fungerede således glimrende. Og meget tyder nu på, at Paul Pogba vil bruge den samme tilgang til at komme til Bernabéu næste sommer, hvor han blot vil have et enkelt år tilbage af sin kontrakt med United.