• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Byder Eriksen velkommen: Det løser ikke problemet

Foto: Getty Images

Den tidligere engelske angriber ser gerne Manchester United bringe nyt blod ind på midtbanen, men han mener, at der skal mere til for at bringe dem helt til tops.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Erik ten Hag har fået til opgave at genopbygge Manchester United.

Det betyder også, at et hav af transferspekulationer cirkulerer omkring den engelske storklub. Mest omtalt er Christian Eriksen og Frenkie de Jong i øjeblikket.

Danskeren skulle tygge på et tilbud fra Manchester United, mens hollænderen nærmer sig en genforening med Erik ten Hag på Old Trafford. Tilgangen af den hollandske stjerne kan også være med til at overbevise Eriksen om at følge i hans fodspor.

Selvom det er to højtprofilerede navne, som er rygtet kraftigt til Manchester United, så mener klubbens tidligere angriber Louis Saha ikke, at de kan løse alle problemer og udfordringer, som De Røde Djævle står over for.

- Jeg synes, at det er meget spændende, men det løser ikke udfordringen om at få Manchester United tilbage til, der hvor de hører hjemme, siger han til Sky Sports.

Sidste sæson sluttede klubben på en skuffende sjetteplads, og efter afgangen af Sir Alex Ferguson i 2013 er det ikke lykkedes dem at vinde Premier League.

Oprydningen er igang, hvor navne som Paul Pogba, Nemanja Matic, Juan Mata, Edinson Cavani og Jesse Lingard forlader klubben. Men modsat konkurrenterne i toppen af Premier Leauge, så har den røde del af Manchester endnu ikke fået nye tilgange.

Det kan snart ændre sig, hvis klubben lander aftaler med Christian Eriksen og Frenkie de Jong.

Danskeren trænede med AFC Ajax, mens han forberedte sig på sit comeback og de Jong kender Erik ten Hag fra deres fælles fortid i Amsterdam-klubben.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.