• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Dommer dræbte spiller og blev halshugget

Dommer dræbte spiller og blev halshugget
Illustration

En frygtelig og grusom episode har udspillet sig i brasiliansk amatørfodbold.

Af Ole Hoffskov

En fuldstændig vanvittig hændelse har udspillet sig i brasiliansk amatørfodbold, skriver flere medier i det sydamerikanske land. Hvis det, der følger i resten af denne artikel, var blevet filmatiseret, ville der stå med kæmpe bogstaver ”uegnet for børn” på DVD'en.

Det minder nemlig mest af alt om en grusom gyserfilm.

I en amatørkamp kom dommeren, 20-årige Otavio Jordao da Silva, op at toppes med en af hjemmeholdets spillere, 30-årige Josenir dos Santos Abreu, og til sidst blev diskussionerne så ophedede, at dommeren trak en kniv og dræbte Santos Abreu. Her stopper den makabre fortælling imidlertid ikke – faktisk er den kun lige begyndt.

For efter knivdrabet besluttede en række supportere sig for at hævne sig på kampens dommer, der blev bundet fast, tævet og til sidst halshugget. Efterfølgende blev hans hoved sat på en pind, som blev placeret midt på banen.

Brasiliansk politi har anholdt en enkelt mand for drabet på dommeren, mens to andre efterlyses. Hændelsen blev filmet af en tilskuer, og politiet er lige nu i gang med at se disse optagelser igennem.