Generelle

Fabregas, Zlatan, Van der Vaart, Rooney og Kasper Lorentzen!

Tipsbladet er på gaden med optakt til Champions League: Tre store skæbner på to kæmpestore aftener. Læs også om Kasper Lorentzens pisk under Ove Christensen og Wayne Rooneys nydelige scoring mod lokalrivalerne fra City.

TIPSBLADET UPDATE ER PÅ GADEN. LÆS BL.A.

Kasper Lorentzen: Kasper Lorentzen tog til Randers for at få spilletid og blive offensiv kreatør i John »Faxe« Jensens ambitiøse projekt. Men i stedet fik Kasper Lorentzen en pågående lærer i form af Ove Christensen, der drev midtbanespilleren til vanvid men som samtidig har en stor del af æren for, at det tidligere kæmpetalent nu har været fast mand på landsholdet det seneste halve år.

Rooneys POW! Wayne Rooney sendte Manchester City ud af mesterskabskampen og sig selv ind i historiebøgerne med et mål, man vil tale om meget længe.

Ukraines Chelsea med Rumæniens Wenger: Shakhtar Donetsk har for første gang nogensinde kvalificeret sig til finalekampene i Champions League, og det skyldes ikke bare rigmanden Rinat Akhmetovs mange millioner, men også en rutineret fodboldromantiker på trænerbænken.

Tottenhams talisman: Rafael van der Vaart lærte at spille fodbold på gaden, men nyder i øjeblikket stor succes som både målscorer og oplægger på nogle af verdens allerstørste arenaer. Det kan fortsætte i aften, når AC Milan byder op til Champions League-kvartfinale på San Siro. For halvandet år siden virkede fodbold imidlertid ligegyldigt for den hollandske playmaker, som gik igennem den værste periode i sit liv, da hans kone kæmpede imod brystkræften.

Cesc og Barcelona-båndet: Han lærte spillet på akademiet La Masia og drømte om Camp Nou, men nu er han på sin ottende sæson i Arsenal. Cesc Fabregas er manden, der gør Arsene Wengers mandskab til den engelske udgave af Barcelona, men hvor længe? Onsdag aften møder han barndommens favoritklub og fremmeste bejler til en fremtidig transfer.

Zlatans besættelse: Han mener selv, at han for længst burde have vundet Ballon d'Or, men Zlatan Ibrahimovic mangler at bevise sit værd, når det spidser til i Champions League. I dag får han chancen mod Tottenham.