FC Nordsjælland er videre i Uefa Cuppen

SAS Ligaklubben FC Nordsjælland fik ikke megen modstand i onsdagens returopgør i kvalifikationen til Uefa Cuppen og går samlet videre med 8-0 til anden runde.

FC Nordsjælland er videre til anden runde af kvalifikationsturneringen i Uefa Cuppen, efter klubben i aften på Farum Park vandt 5-0 over TVMK Tallinn fra Estland. FCN vandt det første opgør i Estland med 3-0.

Onsdag aften fik FCN allerede efter fire minutter punkteret den sidste rest af estisk håb, da nyindkøbet Patrice Bernier scorede efter en længere dribletur op igennem esternes banehalvdel. I anden halvleg lynede holdets angrebs-es Martin Bernburg to gange inden for 30 sekunder - først på straffespark og dernæst efter et opspil i et hullet estisk forsvar. De sidste to mål blev sat ind af Andreas Dahl og Marcus Pode.

Træner Morten Wieghorst havde givet plads til syv nye spillere i forhold til FCN's seneste kamp mod Brøndby i SAS Ligaen, og de gav altså hjemmepublikummet en målrig oplevelse.