• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Forventer, at Ronaldo skrider fra 'gigantisk rod'

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Arsenal-stjerne Paul Merson er det meget realistisk, at Cristiano Ronaldo skrider fra Old Trafford til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Cristiano Ronaldo vendte i sommer tilbage til Manchester United, men indtil videre har det været en blandet fornøjelse for portugiseren på Old Trafford. 

Manchester United ligger således på en skuffende 8. plads i Premier League-tabellen, og i søndags blev Ole Gunnar Solskjær så fyret som cheftræner. 

Ralf Rangnick forventes at afløse nordmanden, og tyskerens ankomst har medført en del spørgsmål om tyskerens kompatibilitet med Cristiano Ronaldo. Rangnick er således kendt for sin forkærlighed for intenst presspil, hvilket ikke just er Cristiano Ronaldos store force.

Og ifølge den tidligere Arsenal-stjerne Paul Merson kan Rangnicks ankomst og Manchester Uniteds generelle problemer få Cristiano Ronaldo til at pakke kufferten allerede til sommer. 

Bliver nok smadret søndag
I en klumme for Daily Star peger Merson således på, at Cristiano Ronaldo kan forlade Old Trafford allerede efter én sæson, hvis ikke Manchester United får løst klubbens aktuelle problemer. 

- Det er en joke, at Manchester United henter Ralf Rangnick ind før man ansætter en permanent cheftræner, lyder det således fra Merson.

- Det er et gigantisk rod, at Manchester United har brug for en midlertidig cheftræner. Og Cristiano Ronaldo kan meget vel vælge at smutte til sommer. Han kommer ikke til at blive hængende, hvis de ikke slutter i top fire, for han ønsker at slutte sin karriere i Champions League.

- Og det ser ikke voldsomt realistisk ud lige nu, for Manchester United er et stort rod, og de vil formentligt blive smadret af Chelsea søndag. 

- Måske vil det faktisk passe alle parter ganske fint, hvis Ronaldo smutter. For hvis de ansætter Mauricio Pochettino, som vil kræve presspil fra forreste kæde, så kan man ikke det med Ronaldo. 

- Men jeg fatter virkelig ikke, hvorfor den største klub i verden har brug for en midlertidig cheftræner. Det virker som om, at de har afskrevet denne sæson. Det virker som om, at man indrømmer, at ingen trænere, der regnes for at være gode nok til det permanente job, vil være interesseret nu. Det siger lidt det hele.

Ifølge den engelske avis The Telegraph har Ralf Rangnick tilsyneladende planer om at ændre Manchester Uniteds træningssessioner drastisk. Tyskeren vil således installere et såkaldt 'countdown clock' på træningsbanen, hvilket du kan læse mere om HER.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020