Video : Tipsbladet
Generelle

Græd over sin mors død – og blev derefter hånet af United-legende

Den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane har hånet den tidligere irske landsholdsangriber Jonathan Walters for at græde over sin mors død.

Roy Keane er en person, der har mange fjender i fodboldens verden, og meget tyder på, at den tidligere Manchester United-stjerne heller ikke skal forvente et julekort fra den tidligere irske landsholdsangriber Jonathan Walters.

Keane genstartede for nyligt en gammel tvist med Walters, efter at den tidligere irske landsholdsangriber kneb en tåre, da han i et tv-program talte om sin mors død, samt diverse andre familietragedier.

- Han snakker meget. Prøv at forestille jer, hvor grelt det ville have været, hvis han havde vundet et trofæ. Han sidder og græder over sin familiesituation på tv. Måske skulle han hellere holde lidt lav profil, og tjekke sin medaljesamling ud. Det vil være hurtigt klaret, lød den hånlige melding ifølge Off The Ball fra Roy Keane.

Tæt på slåskamp
Jonathan Walters, der havde Roy Keane som cheftræner i Ipswich, er rystet over Keanes kommentarer.

- De fodboldmæssige kommentarer, det med medaljerne og den slags, det påvirker mig ikke. Han kan ikke komme ind under huden på mig, og det er det, der generer ham allermest. At jeg altid ignorerer ham. Det er måske det, der provokerer ham. Jeg ved det ikke. Men det andet er rimeligt nærgående. Det, han udtalte sig om... at jeg græd på tv... det havde jeg aldrig forventet af ham. At tage den så langt, om han så mente det eller ej - det gjorde han nok - det påvirker mig ikke. Men det viser bare en side af ham, som jeg allerede kendte. 

Jonathan Walters bekræfter endvidere, at han i tiden i Ipswich var tæt på at ende i slåskamp med Roy Keane.