Generelle

Hatten af for Larsen

1981 er en god årgang for danske fodboldspillere, og den som har gjort det bedst er Søren Larsen

1981 er et godt år at være født i for danske fodboldspillere. Hele 11 fra årgangen er nået frem til debut på A-landsholdet, og dermed er årgangen bedst set over to tiår. Flest landskampe fra årgangen har Søren Larsen opnået, men det havde de færreste ventet, da den lange angriber første gang kom med på et unglandshold.

- Man må have respekt for Søren Larsen, der havde alle odds imod sig. Han ligner stadig en forvokset fyr, men laver mål dengang som nu og bliver ved med at tage imod tæsk i kampene. Det er imponerende, hvad han har nået, siger hans tidligere unglandstræner Hans Brun Larsen til Tipsbladet.

Hans Brun bakkes op af Dan Thomassen, der har spillet mange unglandskampe med angriberen:

- Søren Larsen må man tage hatten af for. Der var ikke mange, som troede at han ville nå så langt, lyder det fra AGF-forsvareren, der selv er en af de markante i årgangen, selv om han ikke har nået A-landsholdet.

Tipsbladet sætter i fredagsudgaven og de kommende fredage fokus på firserårgangene og de store forskelligheder, der er fra årgang til årgang selv om DBU netop for de årgange skærpede talentarbejdet, men altså med blandet succés.

Læs første afsnit om firserbørnene i Tipsbladet Indsigt.

Tipsbladet udkommer hver tirsdag og fredag. Få Tipsbladet ind ad døren hver uge!