Højdepunkter: Fire Premier League-giganter videre i Carabao Cuppen

Arsenal, Chelsea, Manchester United og Manchester City spillede sig alle videre i Carabao Cuppen, og her er højdepunkterne fra kampene.

Flere af de helt store, engelske hold var i aktion i Carabao Cuppen onsdag aften, og det blev til de forventede sejre til Arsenal, Chelsea, Manchester United og Manchester City.

Arsenal spillede sig videre med en 1-0-sejr over Doncaster. Theo Walcott blev matchvinder for the Gunners med sit mål i første halvleg. Se højdepunkterne fra det opgør herunder.

Chelsea havde anderledes let spil mod Nottingham Forest, som de engelske mestre sendte hjem med et nederlag på 5-1. Danske Andreas Christensen spillede 70 minutter for the Blues, som også flere andre unge spillere i aktion.

Manchester United fik også en storsejr over Burton i et opgør, hvor Anthony Martial og Marcus Rashford var to af de spillere, som viste sig godt frem for José Mourinhos mandskab i 4-1-sejren.

Til sidst var der også en sejr til Manchester City i det rene Premier League-opgør mod West Bromwich. Leroy Sané blev helten for Manchester City med sine to mål i 2-1-sejren.