Hollandsk danskerbrag endte 1-1

Nijmegen med Lasse Schöne og Niki Zimling på holdet spillede 1-1 mod Silberbauers hold, FC Utrecht.

Der var dømt danskerbrag, da Nijmegen i dag tog imod FC Utrecht i den hollandske Æresdivision. Lasse Schöne og Niki Zimling startede inde for hjemmeholdet, og samme gjorde Michael Silberbauer for udeholdet, FC Utrecht.

Kampen endte 1-1, og det var Niki Zimling og Co. der bragte sig foran allerede efter syv minutter, hvor John Goossens scorede til 1-0.

Det resultat holdt indtil det 73. minut, hvor Utrechts van Wolfsvinkel udlignede til kampens resultat.

Begge hold fastholder deres ligaposition i Æresdivsionen efter det uafgjorte resultat. Nijmegen er nummer 11, mens FC Utrecht er at finde lidt højere oppe på en 8. plads.