Generelle

Jesper C. afviser drop

FCK-målmanden Jesper Christensen så tilsyneladende ikke for godt ud ved Manchester Uniteds tredje mål men vil ikke høre tale om, at det var hans mål.

Da Manchester Uniteds Kieran Richardson sendte et langskud af mod Jesper Christiansen lignede det en nem bold for en målmand, men Jesper Christiansen lagde sig til venstre, og bolden passerede til højre for ham. Udefra lignede det et simpelt målmandsdrop, men keeperen har sin egen forklaring.

- Jeg ved godt, det ikke ser smart ud fra tribunerne, men jeg kunne se, hvor meget den brækkede. Så jeg ser det ikke som et drop, siger Jesper Christiansen til BT om målet til 3-0.

I det meste af kampen stod målmanden en brandkamp med mange gode redninger, men efter 38 minutter måtte han første gang give fortabt, da Paul Scholes trykkede af fra kanten af feltet.

- Det irriterer mig. Godt nok er det godt sparket ind, men vi havde talt om på forhånd, at vi skulle passe på hans afslutninger, siger Jesper Christiansen.

Han var endnu mere irriteret over målet til 2-0, som faldt efter 40 sekunder af anden halvleg, hvor et hjørnespark sejler gennem feltet og rammer John O'Shea heldigt på benet og havner i mål.

- Det dræbte os. Og det irriterer mig, at de kom foran så hurtigt efter pausen, fordi det spolerede alt, hvad vi havde snakket om i pausen, siger landsholdskeeperen.