Generelle

Julekort fra Peter Møller

Tipsbladet har haft fat på en række danske kendisser, som har givet deres bud på, hvad der har været bedst og værst i fodboldens verden i 2009. Peter Møller har blandt andet udset sig en fortjent kommende dansk mesterklub.

Peter Møller, Studievært og tidligere angriber hos blandt andre AaB, Brøndby og FCK

Hvad var det bedste fra 2009?
- Barcelonas Champions League-triumf, som bød på flot fodboldspil. Et fantastisk hold at følge. Godt for spillet, at Barcelona vinder, og godt at se et hold at se et hold både spille flot og fungere som en enhed, og tilmed så charmerende at selv Real Madrid-fans måtte bøje sig.

Hvad var det værste fra 2009?
- Diego Maradona som argentinsk landstræner. Det har været noget af en farce at opleve. Både i handling og ord må det siges at være kikset for ham. Han har slet ikke fået forløst et så stort spillermateriale, når de kun med besvær spiller sig til VM.

Hvad ser du frem til i 2010 - udover VM?

- Indtil videre har OB fortjent at blive dansk mester, men det bliver et kapløb mellem dem og FCK. Både arbejdsmæssigt og som »hobby« er det noget, som jeg går op i.

- Nedrykningen er afgjort, men i toppen tror jeg, at det bliver rigtigt spændende. Og hvis vi også skal runde udlandet, så håber jeg, at Carlo Ancelotti vinder en titel med Chelsea. Det er min søns yndlingsklub.