Generelle

Junker tror ikke på VM-chancen

- Så skal jeg da op og score 16-17 mål, siger det danske bund på en topscorer i Æresdivisionen

10 mål efter 22 runder i Æresdivisionen er et stykke over det forventede for 28-årige Mads Junker.

- Jeg var klar over, at Roda var min sidste chance, og jeg håber at optionen efter lejemålet fra Vitesse kommer til træde i kraft til sommer. Jeg kan vældig godt tænke mig at spille de næste to år her, siger Junker til tipsbladet.dk.

Vi har besøgt ham i Maastricht, hvor han bor tæt på klubkammeraterne Morten Skoubo og Sebastian Svärd og spurgt ham om bl.a. VM-chancen: - Så skal jeg da op på 16-17 mål, signer den i Holland modnede angriber, som anbefaler Morten Olsen at tage Kenneth Perez med til Sydafrika.

- Perez har jo et kæmpe navn hernede, og han er en dominerende spiller på et tophold. Svært at forstå han aldrig er slået igennem på landsholdet, men det ville være oplagt at tage ham med til VM som minimum en spiller, der bruges som indhopper. Der er det vigtigt med rutinerede spillere, der kan holde på bolden, mener Juker.

Læs mere om Junker og Roda i interviewet i Tipsbladet Indsigt fredag: Topscorer i en mærkelig verden. Her taler om Junker om hvordan han lært at få mere distance til tingene, og om dengang kufferten var pakket og den definitive rejse ud af professionel fodbold var tæt på en realitet.

Læs også: Perez er parat til eventyr