Video : Tipsbladet
Generelle

Nicki Bille om nedtur: Jeg er 31 år og kan ikke finde ud af praktiske ting

Dels har Nicki Bille nogle indre dæmoner, dels er hans personlige nedtur forårsaget af hans karrieremæssige nedtur. Alle de praktiske ting, som andre plejede at ordne for ham, kan han ikke finde ud af.

Nicki Bille Nielsen havde i forvejen flere domme for vold bag sig, men det var først i 2018 og 2019, at hans personlige deroute tog fart. Det forklarer han selv med, at hans fodboldkarriere gik ned ad bakke. I hvert fald til dels.

For mens Bille erkender, at han har nogle personlige ting at kæmpe med, ramlede hele tilværelsen på én gang, da han efter syv måneder uden løn i græske Panionios kom tilbage til Danmark, men kun holdt få måneder i Lyngby Boldklub. Det fortæller han i et stort interview med Euroman.

Læs også:Mand skød Nicki Bille: Straffet med mere end to års fængsel

- Det er både indre dæmoner, men det er også bare det med at gå fra at spille i nogle af verdens største ligaer, på landsholdet, have en fast løn hver måned til lige pludselig ikke at have haft en indtægt i næsten to år – og ikke have noget sted at bo, siger Nicki Bille Nielsen.

- Min bil blev også totalskadet, og nu sidder jeg pludselig uden bil, bolig og indtægt og skal til at finde ud af alt muligt, som jeg som fodboldspiller har været vant til blev ordnet for mig. Jeg har været vant til, at alt praktisk blev ordnet for mig, og så står jeg nu som 31-årig og ikke kan finde ud af sådan nogle ting, det er virkelig stressende.

Læs også:Tålmodigheden er opbrugt: DS-klub stopper samarbejdet med Nicki Bille

Den tidligere landsholdsangriber fik ellers chancen i Lyngby Boldklub i sommeren 2018, men klubben ophævede kontrakten med ham i oktober samme år. Da stod det klart, at den ikke kunne hjælpe ham tilbage på fode igen.

I de to seneste år har Nicki Bille være involveret i en række episoder, der tæller et voldeligt overfald på to kvinder i Monaco, at true en person med en luftpistol, overfald på en dørmand, blive skudt i armen med et haglgevær (og frygte for, at han ville dø af det), trusler mod en sygeplejerske og idømmelse af fire måneders ubetinget fængsel.

Han er aktuelt klubløs, efter Ishøj IF fra Danmarksserien i november opgav aftalen med ham. Nicki Bille siger dog til Euroman, at han stadig håber, at han kan genoptage sin fodboldkarriere, så det ikke skal slutte med, at han blev smidt på porten i Lyngby og endte i det personlige uføre, som hans to seneste år har bestået af.

Læs også:Skuffet Ishøj-boss: Har ikke set skyggen af Nicki Bille i tre uger

Læs også:Droppede Nicki Bille: Nu henter Ishøj endnu en stor profil

Læs også:Ishøj opdaterer: Nicki Bille har været fraværende og småsyg