Generelle

Ny Brøndby-general, Transferstatus og FCK-femtevalget Frederiksen

Tipsbladet er på gaden med interviews, analyser, overblik og portrætter.

TIPSBLADET ER PÅ GADEN TIRSDAG 25. JANUAR MED FØLGENDE HISTORIER:

Transferpanik!: Transfervinduet er gået ind i sin sidste uge. Tipsbladet gør status over alle 12 superligaklubbers aktiviteter og zoomer ind på, hvor det skal handles i 11. time.

Fra

Ny Grønkjær

til femte-valg: 21-årige Søren Frederiksen gjorde kometkarriere som upoleret angrebstalent i SønderjyskE, men i dag er han i overskud i FCK, hvor hans udvikling er gået langsommere end forventet. Manglende spilletid kan koste ham U/21-EM i Danmark til sommer.

En yankee på Vestegnen: Amerikanske Clarence Goodson gav gode løfter i første træningskamp, men ingen af Brøndbys mange forsvarere blev udfordret voldsomt.

Ken Ilsø og Fru Fortuna: Hvad mange danskere formentlig vil se som et skridt ned, ser Ken Ilsø som et springbræt mod sit store mål, som stadig er Spanien. Offensivspilleren var ikke gået i stå i FC Midtjylland, men foldede på den anden side heller ikke hele sit talent ud. Det håber han nu at kunne gøre i 2. Bundesliga hos Fortuna Düsseldorf, hvis setup bare er så meget større end på Heden.

Alt om engelsk fodbold: Kampreferater fra Premier League og The Championship. Historier, statistik og overblik. Eksklusivt i Tipsbladet.

Efter selvmordet: Den på mange måder anonyme, men effektive Mirko Slomka har mod forventning gjort Hannover 96 til et kompakt spillende tophold. Klublegenden Michael Schjønberg er dog overhovedet ikke sikker på, at det kan holde.

Mønsterbryderen Leonardo: Efter en uskøn periode med Rafael Benítez ved roret har mesterklubben Inter fået ny luft under ledelse af den offensivt tænkende AC Milan-legende Leonardo.

Arsenal tæt på den ny Theo Walcott: 17-årige Alex Oxlade-Chamberlain er det seneste stjerneskud fra Southamptons talentfabrik. Arsenal fører kampen for at sikre sig den eftertragtede teenagers underskrift.