Generelle

Ombejlet Fall bliver i Rusland

Måske er den russiske fodboldlykke endelig vendt for Djiby Fall, der på trods af talrige tilbud bliver i Lokomotiv Moskva.

Efter et år på leje i den norske klub Molde, er Djiby Fall nu tilbage i klubben der ejer ham, russiske Lokomotiv Moskva. For et år siden ville klubben ikke satse på den tidligere Randers- og OB-topscorer, men efter klubben har fået ny ledelse og præsident har tingene ændret sig. Djiby Fall er pludselig tæt på en fast plads i den storklubben fra den russiske hovedstad.

- Djiby har spillet en hel del kampe, og han er den mest scorende angriber hos Lokomotiv. Han har spillet godt, og han er vel noget nær førsteangriber nu. Han er i hvert fald blandt de først 11-13 stykker i truppen, siger Falls rådgiver, Nikolaj Sonne, til tipsbladet.dk.

Da Djiby Fall var på lån i Norge gjorde han det samme, som da han tog Danmark med storm. Han scorede mål. Fall blev topscorer i den norske Tippeliga, og han tiltrak sig derfor massiv interesse fra udenlandske klubber, da hans fremtid i Lokomottiv Moskva var usikker. Det er den imidlertid ikke længere, og derfor har senegaleserens mange bejlere fået sig en lang næse.

Læs også: Danske klubber efter Djiby Fall

- Al tvivl er manet i jorden. De vil beholde ham. Præsidenten har sagt, at de skal satse på ham. Der fløj tilbud ind fra højre og venstre i transfervinduet, men de reagerede slet ikke på dem. Tilbud fra Tyrkiet og fra Tyskland. Men de kom aldrig videre end til ledelsen, fortæller Nikolaj Sonne.

Endnu er alt dog ikke fryd og gammen for Djiby Fall. Halvanden uge før Lokomotiv Moskva sparker den russiske liga igang med et brag af en kamp mod lokalrivalerne fra Dynamo, er senegaleserens navn at finde på skadeslisten. Dermed bliver han formentlig ikke klar til opgøret mod Kevin Kuranyi og co.

- Lige nu sidder han i Rom med en overbelastningsskade. Men det er vist ikke så slemt, og han burde være tilbage om cirka ti dage, forklarer Nikolaj Sonne.

Djiby Falls kontrakt med Lokomotiv Moskva udløber til nytår.