Randers-point i Ove Christensens ilddåb

Randers FC fik et overraskende point ud af udekampen mod AaB i Ove Christensens første kamp som Randers-træner.

Ove Christensen fik ellers en miserabel start på tilværelsen som Randers-træner. Der var bare spillet fire minutter på Energi Nord Arena, da Randers’ Patrick Kristensen serverede bolden for fødderne af Anders Due, som udplacerede Kevin Stuhr-Ellegaard, der var tilbage i Randers-buret efter at være blevet degraderet af den afskedigede John ’Faxe’ Jensen.

Første halvleg foregik på AaB’s præmisser, og føringen kunne sagtens have været større end 1-0 ved pausen.

Men det var den ikke, og derfor kunne Junior tyve minutter før tid udligne for randrusianerne, da han elegant lobbede bolden over AaB-keeperen Karim Zaza.

Et par minutter senere var der på ny dramatik, da dommer Henrik Kragh udviste de to målscorere efter en batalje.

Juniors 1-1-udligning skulle vise sig at blive kampens sidste mål, og dermed fik Ove Christensen og Randers en glimrende start på mission overlevelse, mens ålborgenserne for fjerde gang i træk måtte gå slukørede fra banen.