To Remco-mål for Brøndby

4-0-sejr over Flora glædede træner Kent Nielsen

Han var i shorts og spillede uden handsker. Og scorede to mål.

Remco van der Schaaf tog en central rolle, da Brøndby onsdag besejrede Flora Tallinn klart med 4-0 på kunstgræsbanen i overværelse af 2-300 frysende tilskuere.

- Vi var glade for spillet mod Trelleborg, og det fik vi fulgt op på i dag. Det lykkedes at holde dem nede på få chancer, sagde cheftræner Kent Nielsen efter kampen til tipsbladet.dk og påpegede at det næsten var nødvendigt at bruge lup, hvis man skulle få øje på fejl.

Remco van der Schaaf scorede på hovedstød efter hjørnespark, da der bare var spillet lidt mere end et minut. Peter Madsen øgede til 2-0 på indlæg fra Michael Krohn-Dehli efter et godt Brøndby-angreb.

Efter pausen så man ganske udsædvanligt Michael Krohn-Dehli som målscorer med hovedet, på oplæg fra Ousman Jallow. Endelig sluttede van der Schaaf med endnu et hovedstødsmål på indlæg fra Jan Frederiksen.

Brøndby stillede med Max von Schleebrügge på venstre back i 1. halvleg, mens Thomas Rasmussen fik de sidste 45 minutter på pladsen. Unge Paul Jatta spillede en glimrende kamp på den centrale midtbane.