Generelle

Rooney er bange for Capello

Wayne Rooney indrømmer, at han er bange for sin landstræner, Fabio Capello. Nogle gange går Capello forbi ham, som om at han slet ikke var der.

Stenansigtet Fabio Capello har virkelig fået sat skik på de disciplinære forhold i Englands engang så udisciplinerede trup, men måske har respekten for træneren med det imponerende CV taget overhånd og er blevet til noget andet. Til frygt.

- Det er bare de små ting. Som når han går gennem en korridor forbi dig, begynder Wayne Rooney overfor The Sun og fortsætter:

- Den måde, han bærer sig selv, den måde han kigger på dig. Du ved bare, at han er en sej mand. Han har den aura omkring sig. Nogle gange går han bare forbi, som om, at man ikke engang var tilstede, og det kan være ganske skræmmende.

Hvedebrødsdagene mellem Fabio Capello og spillerne er i det hele taget forbi. Atmosfæren i truppen er meget ligesom på en arbejdsplads.

- Når vi kommer til Englands landsholdslejr, er vi der for at spille fodbold - ikke for at diskutere hans privatliv eller snakke om kunst. Vi spørger ikke ham om hans privatliv, og han spørger ikke om vores. Vi er der for at arbejde, og så tager vi hjem.

- Man ved, at hvis man ikke spiller godt i hver eneste kamp under ham, mister man sin plads. Så simpelt er det, siger Wayne Rooney.