Foto: Jan Christensen/Getty Images
Generelle

Serie-klub appellerer til DBU: Vi er ikke i form til alle de kampe

Også i de danske serierækker kan man risikere at skulle afvikle mange kampe på meget kort tid, og det bliver en udfordring.

I øjeblikket tales der meget om, hvordan man kan få afviklet Superligaen efter coronakrisen, men alle de lavere rækker står med præcis samme udfordringer og har i øvrigt sværere betingelser. I Serie 1-klubben Hørsholm er der visse bekymringer, fastslår cheftræner Christian Mouroux over for Frederiksborg Amts Avis.

Mens det er Divisionsforeningen, der har ansvaret for Superligaen, NordicBet Ligaen og 2. division, er det DBU, der administrerer de lavere rækker i Danmark. Herfra er meldingen, at man satser på at spille alle kampe uanset starttidspunktet.

Læs også:Trods coronakrise: Horsens-boss arbejder på transfers

Det kan næppe lade sig gøre, hvis turneringen først starter i midten af maj, lyder det fra Hørsholm-træneren. Serierækkerne i Danmark består udelukkende af amatører, og det giver en helt naturlig udfordring.

- Det her er altså Serie 1, hvor folk har skole, arbejde og en familie at passe. Vi er ikke i form til to kampe om ugen. Det bliver ikke et fair resultat, når sæsonen er slut. Det bliver et spørgsmål om, hvem der har den bredeste trup. Der kan blive nogen, der slet ikke kan stille hold. Jeg vil i hvert fald appellere til DBU om at stikke en finger i jorden, siger Christian Mouroux til Frederiksberg Amts Avis.

Læs også:Krisen kostede Randers-angriber et klubskifte

Hørshom-træneren fastslår, at han ikke selv har de vises sten, men en mulighed kan være at indføre et slutspil. 

Læs også:Superliga-klub: Lønnedgang er ikke et tema

Læs også:Ekspert: Ingen tilskuere i Superligaen i denne sæson

Læs også:Medie: Yussuf Poulsen har indgivet transferanmodning