Video : Tipsbladet
Superliga

Trods coronakrise: Horsens-boss arbejder på transfers

Bo Henriksen kan ikke træne sine spillere i øjeblikket, så han har god tid til at arbejde på køb og salg af spillere. Så det gør han, selv om fremtiden er usikker.

Normalt har Bo Henriksen mange opgaver som manager i AC Horsens. Han skal både være træner og sportschef, men i øjeblikket er der ingen spillere at træne. Så Henriksen bruger tiden på at gøre sommerens transfers klar, siger han til Horsens Folkeblad.

Det bliver givetvis et svært marked at sælge spillere til høje priser i, for alle klubber mangler penge i øjeblikket, og de fleste forudsiger, at det kommer til at gå ud over transfers. Men omvendt kan Horsens hverken tjene penge på kampe eller tv, så længe bolden ikke ruller.

Læs også:Den første dansker på Wembley vil være cheftræner i Danmark

- Jeg taler med dem, der kunne have interesse i vores dygtigste spillere, og med dem, som vi kunne være interesseret i at tilknytte, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

- Forberedelsen er lang i forhold til at få den slags til at falde på plads.

Netop salg af spillere har været en indbringende forretning i Horsens de seneste år. Da klubben for nylig præsenterede et underskud på fire millioner kroner, var det således det første i fem år.

Læs også:Underskud og corona-krise i AC Horsens: Havde væltet os for to år siden

Derfor har AC Horsens noget at stå imod med nu, hvor coronakrisen hærger.

- Hvis det var sket for to år siden, havde det væltet os. Nu har vi noget at stå imod med, men det kan løbe stærkt. Hvis vi for eksempel ikke får spillet flere kampe, kommer vi til at mangle en tredjedel af tv-pengene. Det vil nok være fem millioner kroner. Det kan vi godt klare, men så skal der heller ikke ret mange andre negative ting til, før vi får problemer, sagde formand Bo Pinholt, da regnskabet kom ud.

Superligaen er indtil videre suspenderet til og med 13. april.

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

Læs også:Horsens træner ikke på græs: Vi har ingen fodboldbane at spille på

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet