Generelle

Svensk fyrtårn: Har aldrig talt med Danmark

Den svenske angriber Mikael Dahlberg blev længe rygtet til SAS Ligaen, men ifølge svenskeren selv har han aldrig talt med Danmark.

I løbet af december blev Mikael Dahlberg flere gange linket til den danske SAS Liga. Ifølge svenskerens agent ville det mest sandsynligt ende med et skifte til Danmark, men i sidste uge valgte den kontraktløse Dahlberg at skrive under med Stockholmsklubben Gefle.

Den varme forbindelse til Danmark er ifølge Dahlberg selv en and, for han har hele tiden tænkt på hjemlandet.

- Jeg har faktisk hele tiden haft i tankerne, at jeg ville fortsætte i Sverige. Jeg har aldrig talt med danske klubber, og selvom min agent har sagt noget andet, har jeg hele tiden haft fokus på Sverige, siger Mikael Dahlberg til tipsbladet.dk.

Den 191 cm høje angriber har tidligere været udtaget til det svenske ligalandshold, derfor trak Sverige mere end Danmark.

- Jeg følte, at jeg stadig havde meget at bevise her i Sverige, og da der ikke var rigtig kontakt fra danske eller andre klubber, var det mest naturligt at blive i Sverige. Nu er mit fokus på den kontrakt, som jeg lige har skrevet, hvad der sker efter de to år, må vi se, siger Dahlberg.

Gefle sluttede sidste sæson på en 10. plads, mens Dahlbergs tidligere arbejdsgiver fra Djurgården måtte nøjes med en 14. plads i Allsvenskan.