• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Braithwaite rygtes til spansk traditionsklub

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite kan forlade Espanyol på en lejeaftale.

Af Lars Gram-Hanssen

10 mål scorede Martin Braithwaite for Espanyol i La Liga i denne sæson, men i sidste ende var det ikke nok til at undgå en nedrykning. 

Espanyol skal dermed spille i Segunda Division efter sommerferien, og det store spørgsmål er nu, om Martin Braithwaite tager turen med i den næstbedste spanske række. 

Det vil være næppe gunstigt for Braithwaites plads på Danmarks landshold, men der kan nu være en redningskrans på vej til den tidligere Barcelona-angriber. 

Ifølge det spanske medie Fichajes er Valencia nemlig interesseret i at hente den 32-årige Martin Braithwaite på en lejeaftale. 

Mediet peger på, at den danske landsholdsprofil har leveret en stærk sæson, selvom det endte med en nedrykning for Espanyol. I Valencia har man brug for forstærkninger efter en svær sæson, hvor man endte på 16. pladsen i La Liga. 

Tipsbladet bragte i sidste uge et interview med en Marca-journalist, der kunne fortælle, at Martin Braithwaite og de øvrige Espanyol-spillere har fået halveret deres løn efter nedrykningen til Segunda Division. Det kan du læse om HER