• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Vil tale med Thomas Delaney om muligt sommerskifte

Foto: Getty Images

Klubben vil diskutere en potentiel transfer med Thomas Delaney, der stadig har to år tilbage af sin kontrakt.

Af Lars Gram-Hanssen

Thomas Delaney skal efter planen tilbage til Sevilla denne sommer, hvor den danske midtbanespillers lejeophold i Hoffenheim udløber. 

I Sevilla er sportschef Monchi dog ikke sikker på, at Delaney har en fremtid i La Liga-klubben, selvom den 31-årige dansker stadig har to år tilbage af sin kontrakt. 

I et interview med TV 2 Sport peger Monchi nemlig på, at Thomas Delaneys ophold i Sevilla ikke helt har levet op til forventningerne, og at danskerens situation derfor skal drøftes med cheftræner José Luis Mendilibar. 

Monchi kan derfor ikke svare på, om han tror på et salg af Thomas Delaney i løbet af sommerens transfervindue. 

- Det ved jeg ikke. Det er for tidligt at sige. Vi skal også høre Thomas’ mening og finde den bedste løsning, lyder det, ifølge TV 2 Sport, fra Monchi. 

Thomas Delaney skiftede til Sevilla fra Dortmund i sommeren 2021, men blev efter et svært efterår udlejet til Hoffenheim i januar. 

Delaney har dog ikke spillet for Hoffenheim siden den 2. april, og Bundesliga-klubben meldte for nyligt ud, at den tidligere FC København-stjerne ikke fortsætter i klubben. 

Netop FC København har længe været nævnt som Thomas Delaneys næste destination. B.T. skrev for nogle uger siden, at Delaney dog ikke længere er førsteprioriteten i FC København.