Video : Tipsbladet
Landshold

Arbejdsløs Hareide: Har fået tilbud fra de nordiske lande

Åge Hareide har modtaget flere tilbud fra klubber i de nordiske lande, men nordmanden har ikke besluttet sig for, hvor karrieren nu begiver sig hen.

Åge Hareide fik den vel nok mest uheldige afslutning på sin tid som dansk landstræner, da det blev besluttet, at EM-slutrunden rykkes til næste sommer.

Det betyder altså også, at nordmanden nu står uden job, og selv om han fylder 67 senere på året, tegner der sig et billede af en træner, som ikke er færdig i fodboldens verden.

Det er dog endnu ikke til at sige, hvilken opgave der bliver Åge Hareides næste.

Læs også:Hareide i kontakt med Hjulmand: Alle data er til rådighed

- Min agent har været i kontakt med klubber, men op til EM, som nu er blevet udsat, ønskede jeg ikke at fokusere på, hvad der skulle ske efter slutrunden. Jeg har heller ikke tænkt så meget over det, men derimod fokuseret på at lytte til de retningslinjer, der er lige nu, og forsøgt at undgå at blive syg, siger han til Fotbollskanalen.

Åge Hareide har tidligere haft succes i klubber som Rosenborg, Malmö FF og Brøndby, og han sagtens se sig selv tage endnu et job i Norden.

- Jeg har haft det godt i Norden. Jeg har haft mulighed for at prøve noget andet, men jeg synes, at jeg har haft nogle rigtig gode jobs i de nordiske lande. Jeg havde ikke behov for at rejse væk. Der har bestemt også været tilbud fra de nordiske lande, også for nyligt, men coronavirussen har sat en stopper for det hele.

Læs også:Frank hylder Christian Nørgaard: Et niveau op siden Brøndby-tiden

- Allsvenskan og Superligaen er de mest kendte i Norden. Jeg har været der og mærket det, og tiden i Malmö FF var helt fantastisk. Jeg nød virkelig Skåne. Vi får at se, hvad der sker i fremtiden. Omvendt har jeg allerede været der, så det kunne måske være sjovt at prøve noget nyt.

Åge Hareide har også været forbi Molde, Helsingborgs, Örgryte og Viking, og så var han norsk landstræner fra 2003 til 2008.

Læs også:Hareide: Skrækkeligt at give afkald på EM - det kommer aldrig igen

Læs også:Medie: København får rykket deadline for EM-værtsskab

Læs også:Medie: To Serie A-klubber lurer på dansk landsholdsspiller