• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Kæmpe sviner til Haaland: Blottet for klasse

Foto: Getty Images

Landsholdsspiller fra Gibraltar er bestemt ikke fan af Erling Braut Haaland, som nægtede at bytte trøje med øboernes anfører efter en landskamp.

Af Ole Hoffskov

Målt på antallet af sejre er det ikke nogen fest at være landsholdsspiller for Gibraltar, men spillerne fra miniputnationen får nogle oplevelser, som andre på samme niveau rent fodboldmæssigt kun kan drømme om. De får blandt andet mulighed for at dyste mod nogle af verdens bedste fodboldspillere.

Det skete så sent som tidligere på måneden, da Gibraltar mødte Norge i VM-kvalifikationen. Her stod øboerne over for superstjernen Erling Braut Haaland, men det var ikke nogen god oplevelse for Gibraltar-spillerne.

Dels fordi at Dortmund-angriberen skød underdogsene i sænk med et hattrick, men i endnu højere grad fordi, at Erling Braut Haaland er en træls type.

Det mener i hvert fald angriberen Reece Styche, der scorede Gibraltars enlige mål i 1-5-nederlaget. Han tørner til dagligt ud for Hednesford Town i Englands syvendebedste række.

Han fortæller, at Haaland afviste at bytte trøje med Gibraltars anfører Roy Chipolina. Det skete, da de to nationer tørnede sammen i marts, og det blev tilbagebetalt med en kold skulder i opgøret for halvanden uge siden. 

- Ingen af os ville have Haalands trøje, så vi afviste ham. I marts bad vores anfører Roy Chipolina om Haalands trøje, da vi mødtes i Gibraltar. Norge vandt 3-0, men Haaland scorede ikke, blev udskiftet efter en time og var i dårligt humør.

- Efter at de begge var blevet interviewet til TV, sagde Roy til ham "min lille søn er kæmpe fan af dig, vil du bytte trøje?". Haaland kiggede bare på ham, grinede og gik sin vej, fortæller Reece Styche til The Sun.

Han mener, at den norske superstjerne ganske enkelt mangler den samme klasse uden for banen, som han besidder på grønsværen.

- Han kan købe meget, men han kan ikke købe klasse - måske er hypen i medierne steget ham til hovedet. Han havde mulighed for at redde en lille drengs dag, måned eller måske endda år, og han sagde nej. Så ingen ville have hans trøje i Oslo. Måske beholdt han den for at markere sit hattrick eller gav den til en norsk fan, lyder det fra Reece Styche.

I videoen i toppen af artiklen kan du se Erling Braut Haaland smadre Gibraltar med et hattrick for Norge. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020