• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Messi: Var den eneste der ikke fik hilsen efter VM

Foto: Getty Images

Lionel Messi var tilsyneladende den eneste på hele det argentinske landshold, som ikke blev hyldet af sin klub efter VM-finalen.

Af Oliver Okstrøm

Lionel Messi hentede i december 2022 VM-trofæet hjem til Argentina efter en finale-sejr over Frankrig. Til trods for den store triumf, så blev det ikke til nogen lykønskning fra sin daværende klub Paris Saint Germain.

Det fortæller Messi i et interview med ESPN Argentina.

- Jeg var den eneste spiller ud af de 25 (i Argentinas trup), som ikke blev anerkendt. Det var forståeligt, for de (Frankrig) forsvarede ikke VM-guldet, fortæller han og kommer ind på, hvorvidt han fortrød skiftet til PSG.

- Det blev sådan. Det var ikke, hvad jeg forventede, men jeg siger altid, at tingene sker af en grund. Selvom jeg ikke havde det godt der, skete det, at jeg blev verdensmester, da jeg var der, lyder det fra Messi.

Nu er han i amerikanske Inter Miami, hvor han fortæller, at han nyder at spille, og der er ingen planer om at lægge støvlerne på hylden.

- Jeg har ikke tænkt over det, jeg vil ikke tænke på det, fordi jeg vil fortsætte med at nyde det, jeg laver. Jeg tog et vigtigt skridt ved at forlade Europa og komme hertil, og jeg vil ikke tænke på det næste skridt, siger Messi.

Han forklarer endvidere, at han har et Copa America at se frem til med Argentina, og så vil den 36-årige stjerne se om det bliver muligt med et VM i 2026, som afholdes i Nordamerika.

Den danske Superliga har senest fået en spiller, der har spillet sammen med Messi. Læs mere om ham her.