Video : Tipsbladet
Landshold

Tomasson savnede kreativitet af de danske spillere

Jon Dahl Tomasson stod igen i spidsen for danskerne søndag aften, hvor det kun blev til 0-0 mod Georgien, hvor han dog roste defensiven for at lukke af.

Danmark måtte skuffende nøjes med 0-0 mod Georgien søndag aften i Tblisi, hvor den danske landstræner Åge Hareide var fraværende ligesom mod Gibraltar for få dage siden. Derfor var det igen assistenttræner Jon Dahl Tomasson, som styrede danskerne igennem kampen.

I et interview med Ritzau via B.T. fortæller han, at kampen blev mere eller mindre, som de havde forventet på en svær udebane. 

- Vi var ikke kreative nok til at skabe nok chancer. Når man ikke er det, så er det vigtigt at holde nullet, og det gjorde vi. Jeg synes, vi havde kontrol over kampen, siger Jon Dahl Tomasson om kampen.

Det var endvidere en kamp, hvor Jon Dahl undlod at bruge den tredje og sidste udskiftning i kampen, og han forklarer, at årsagen til, at en spiller som eksempelvis Robert Skov ikke kom ind handlede om, at det var en svær kamp at komme ind i.

Endelig påpeger han, at det er vigtigt, at man er smart, når der nu kun er tre kampe tilbage af kvalifikationen. Derfor må man sørge for ikke at tabe en kamp, hvis man ikke kan vinde den, understreger Jon Dahl.

For Danmarks vedkommende er de sidste kampe mod Schweiz og Gibraltar på hjemmebane, hvorefter man slutter af på udebane mod Irland.