Foto: Getty Images
Ligue 1

Avis: Kasper Schmeichel udeladt

Kasper Schmeichel er ikke en del af OGC Nices træningslejr på trods af det tidlige VM-exit.

OGC Nice skal på en kort træningslejr mandag, inden spillerne og staben kan gå på juleferie.

Turen går til Marbella i Spanien, hvor Nice skal spille to træningskampe. Onsdag mod SK Stum Graz og kort inden turen går hjem igen tester man taktikkerne og evnerne mod Girona FC søndag.

Men det bliver altså uden Kasper Schmeichel, der er udeladt af klubbens træningstur, skriver lokalavisen Nice-Matin på sin hjemmeside. Keeperen kunne ellers godt have været med efter Danmarks tidlige exit ved VM i Qatar.

Det samme kunne Aaron Ramsey, men ingen af de to er altså blevet kaldt ind til træningslejren af cheftræner Lucien Favre. Mediet giver ikke nogen forklaring på, hvorfor Schmeichel og Ramsey er udeladt.

Dog har de to veteraner formentlig fået lov til at sænke tempoet efter nogle hæsblæsende uger i Qatar. Begge er i hvert fald en vigtig del af Lucien Favres planer, så der er næppe tale om et sportsligt fravalg.

Kasper Schmeichel har således efter en sløj start på eventyret i Nice spillet sig tilbage på sit vanlige høje niveau. Aaron Ramsey har i mindre grad været fast mand for Nice, men de skal med al sandsynlighed have ekstra restitution, så de er klar til, når sæsonen genoptages.

Kasper Schmeichel kom til OGC Nice i sommer efter mere end et årti i Leicester. Opholdet startede noget hakkende, hvor han i perioder blev fravalgt til fordel for Marcin Bulka. I november blev danskeren kåret til månedens spiller efter flere kampafgørende præstationer.

OGC Nice indtager niendepladsen i Ligue 1, som genoptages igen for Kasper Schmeichel og resten af holdets vedkommende den 29. december, hvor man får besøg af Lens.