• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Kylian Mbappé i modvind: Hvad helvede laver du?

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé er nu blevet kritiseret af den tidligere franske verdensmester Franck Lebouef.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain lykkedes med at beholde Kylian Mbappé denne sommer, men den franske superstjerne har tilsyneladende skabt problemer i parisernes spillertrup på det seneste. 

Siden weekendens 5-2-sejr over Montpellier har der således været historier om, at Mbappé skulle være kommet på kant med Neymar, idet brasilianeren tog et straffespark, som franskmanden krævede at tage, selvom han tidligere i opgøret havde brændt fra pletten. 

Mbappé langede angiveligt også ud efter Lionel Messi i opgøret, hvilket efterfølgende fik Manchester United-legenden Wayne Rooney til at anklage franskmanden for at have 'verdens største ego'. Heller ikke den tidligere franske verdensmester Franck Lebouef er imponeret over Mbappés adfærd på det seneste. 

- Hvis jeg var Christophe Galtier, så ville jeg efter kampen havde sagt: 'Kylian, jeg elsker dig, men hvad helvede laver du? Det er sidste gang, du gør det her. Jeg er ligeglad med, om du er holdets stjerne, du kan ikke gøre sådan noget'. Det er en skam. Jeg er pinligt berørt over det, for jeg beundrer ham, men jeg forstår det ikke, lyder det således, ifølge Sport Bild, fra Franck Leboeuf. 

- Han er en rollemodel for unge mennesker. Det ved han godt, og han burde aldrig have gjort det. Den var aldrig gået i halvfemserne. Hvis jeg havde gjort sådan noget, så var folk kommet op til mig og sagt: 'Hvem tror du, at du er? Det er ligegyldigt, om du har vundet VM. Vi er Chelsea. Spil, hold kæft og løb!' Det burde Marquinhos have gjort. Han burde have sagt til Kylian 'Hvad har du gang i? Næste gang går vi ind i omklædningsrummet, og så fortæller jeg dig, hvordan vi gør tingene'. 

Udover de førnævnte episoder har Kylian Mbappé også fået en kritik for en situation i weekendens kamp, hvor franskmanden stoppede sit løb og opgivende begyndte at traske i en helt anden retning, da han ikke modtog bolden under et kontraangreb. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.