Premier League

Abramovich overvejer Ancelotti

Chelsea-ejeren overvejer stærkt at skille sig af med sin italienske træner til sommer.

Ifølge engelske medier er Didier Drogba på vej væk fra Stamford Bridge for igen at komme til at spille under Jose Mourinho; denne gang i Real Madrid, men ifølge Sunday Times overvejer Chelseas ejer Roman Abramovich også kraftigt, om Carlo Ancelotti også skal have sparket til sommer.

Eftersigende er russeren ikke overraskende utilfreds med Chelsea pludselige formdyk i efteråret og sætter spørgsmålstegn ved Ancelottis træningsmetoder.

Kritikken er også væltet ned over Chelseas medicinske hold, der ifølge klagerne har været alt for lang tid om at få spillere som Frank Lampard, Michael Essien og Jose Bosingwa tilbage fra skader.

Sommeren kommer helt sikkert også til at byde på spillerkøb for Chelsea, der i de seneste transfermarkeder ikke har punget meget ud. David Luiz kan blive ny mand på Stamford Bridge allerede i januar, mens køb af spillere som Sergio Aguero fra Atletico Madrid eller Hulk fra FC Porto samler momentum stille og roligt. Også Simon Kjær rygtes i denne weekend til de forsvarende engelske mestre.