Premier League

Adam klapper i om fremtiden

Charlie Adam vil ikke diskutere sin fremtid. Al hans fokus er hos Blackpool og dennes kamp for overlevelse i Premier League.

De fleste regnede nok med, at Charlie Adam ville forlade oprykkerne fra Blackpool i vinterpausen, hvor både Tottenham og Liverpool stod på spring for den skotske landsholdsspiller.

Adam valgte dog stik imod alle odds at blive i Blackpool, men de færreste regner nok med, at skotten træffer den samme afgørelse, når transfervinduet åbner igen i juli. Det endelige svar på det spørgsmål kender kun Charlie Adam selv, men Blackpool-spilleren er bestemt ikke meget for at dele det med andre.

- Jeg fokuserer udelukkende på, at vi redder os i Premier League. Så må min fremtid tage vare på sig selv. Iøvrigt er det ikke mig der bestemmer, hvor min fremtid ligger, men klubben, og den er det vigtigste for mig, siger Charlie Adam til FIFAs officielle hjemmeside.

Det ventes, at Liverpool vil gøre endnu et forsøg til sommer på at kapre den dygtige midtbanespiller. Og Merseyside-klubben er med garanti ikke de eneste.