Foto: Getty Images
Premier League

Alexander-Arnold drømmer om anførerbindet i Liverpool

Trent Alexander-Arnold har, trods sin unge alder, opnået meget for Liverpool, og nu drømmer han om at blive anfører for klubben.

Trent Alexander-Arnold er blot 21 år gammel, men han har allerede optrådt i to Champions League-finaler og kan lørdag spille sin 100. kamp for Liverpool, som gæster Aston Villa.

Inden opgøret fortæller den talentfulde back, at han drømmer om at blive anfører for Liverpool en dag.

Læs også:Carabao Cup: United får besøg af Tottenhams banemænd

- Jeg er ikke bange for at sige, at det er en drøm for mig. Om drømmen går i opfyldelse er ikke op til mig. Jeg beslutter ikke, hvem der skal være kaptajn, siger han til BBC og tilføjer:

- Men det er noget, jeg ville elske at blive en dag. Jeg har altid drømt om at være kaptajn for Liverpool, og det motiverer mig.

Læs også:Highlights: Liverpool slog Arsenal ud efter vildt målorgie

Alexander-Arnold er vokset op i Liverpool og begyndte at spille på klubbens akademi allerede som seksårig, og han har aldrig overvejet at finde sig en anden klub.

- Jeg har altid været Liverpool-spiller. Liverpool har altid været mit hjem. Jeg har aldrig overvejet at skifte klub. Da jeg voksede op, var min drøm at spille for Liverpool. Nu udlever jeg drømmen, og jeg kan ikke se, hvorfor det skulle ændre sig.

Trent Alexander-Arnold fik debut for klubbens førstehold som 18-årig tilbage i 2016.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Liverpool vil have tysk landsholdsspiller

Læs også:Såret: Xhaka fjerner billede af sig selv iført Arsenal-trøje

Læs også:E-mails afslører: Beckenbauer solgte sin stemme på Rusland som VM-værter